Wij doen het zo

Ook in de samenwerking op de bouwplaats zijn wij voortdurend op zoek naar meerwaarde. De meerwaarde die Vadeko kan leveren aan de opdrachtgever en eindgebruiker. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat het werk op de bouwplaats sneller, makkelijk en kwalitatief beter verloopt? Het begint uiteraard met het samen vroegtijdig doorspreken van het project. Dat kan bij de bouw veel winst opleveren.

Wij zijn altijd bezig met de ontwikkeling van efficiënte montagemogelijkheden. Zo heeft Vadeko in eigen beheer nieuwe oplossingen voor de hoek- en kilkeper ontwikkeld, wat het plaatsen van kappen aanzienlijk vereenvoudigt. Verder is bij veel van onze prefab-elementen de noodzaak om staal toe te passen sterk afgenomen. Daarnaast werken we met 3D BIM-modellen, die het bouwproces veel voordelen opleveren. BIM geeft meer inzicht in het gebouw en doet daarmee dienst als onderhoud- en beheermodel voor de gebouweigenaar.

Vadeko controleert de kwaliteit van alle HSB-constructies van A tot Z. Dat begint met de inkoop van gecertificeerde houtsoorten. We verzorgen ons eigen transport, dus ook de kwaliteit van de aflevering is volledig onder controle. De chauffeur kent zijn producten goed en controleert ze op defecten. Dit vormt de beste garantie voor een optimaal product: prefab met een pré.

Wilt u meer weten over de voordelen van werken met Vadeko? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Prefab met een pré

Vadeko is dé duurzame en efficiënte specialist in prefab houtskeletbouwconstructies met een meerwaarde. Wij leveren HSB-elementen waardoor het werk op de bouwplaats sneller en makkelijker verloopt. Prefab-constructies die niet alleen financieel voordeliger zijn ten opzichte van traditionele bouw, maar ook een gunstigere positie op de CO2-ladder opleveren. Want houtskeletbouw is duurzaam en met inzet van weinig energie eenvoudig recyclebaar. Naar dit soort meerwaarde zijn wij altijd op zoek. Prefab met een Pré noemen wij dat.

Vadeko gaat voor duurzaam

Duurzaam bouwen staat voor meer dan alleen de bouwmethode die gebruik maakt van duurzame materialen. Bij duurzaam bouwen is er sprake van een evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen. Vadeko loopt graag voorop in de ontwikkeling van duurzaam bouwen en daarmee energiezuinige en duurzame gebouwen en woningen te kunnen leveren. Houtskeletbouw heeft de toekomst in duurzaam bouwen.

Onze mensen, onze kracht

Niet alleen wij, maar ook op de bouwplaats wordt steeds meer gezocht naar de meerwaarde die ontstaat uit nauwere samenwerking tussen partijen. Samenwerking om op efficiëntere wijze te komen tot de beste oplossingen. Dit zorgt ervoor dat rollen in het ontwerp- en bouwproces steeds meer veranderen: de aannemer verandert van ‘bouwer’ in ‘begeleider’. Vadeko wordt steeds vaker ingeschakeld voor de montage van onze houtskeletbouwelementen, ongeacht de aard en omvang van uw project.